dilluns, 18 de febrer del 2008

Curs de timbalers

Hola:
Us comuniquem a totes i tots que a partir del proper dissabte 23 de febrer de 2008 iniciarem, paral·lelament a la creació del Drac, l'activitat de timbalers, tal i com teníem previst en el projecte. Els timbals us els proporcionarem nosaltres.
Tots els nens i nenes podeu venir a l'escola els dissabtes de 11.30 a 12.30 h. per participar en el curs gratuït que farem, sense que calgui venir tots els dies, i us ensenyaran a tocar el timbal.
L'objectiu final és que tots els nens sapigueu acompanyar el Drac amb uns ritmes que determinarem més endavant.
Animeu-vos i participeu!
Al final, el dissabte sí que vaig poder parlar amb el noi de Bellvei que farà el curs de timbalers i vam quedar en que aquesta setmana aniríem a encarregar-los a la botiga i compraríem les baquetes per tal de poder començar el dissabte 23/02/08.
Demà ens donaran els dibuixos pintats pels nens i amb les propostes de noms pel Drac. Haurem d'escollir un color base (verd, groc, taronja, o altre) sobre el que pintarem i hi afegirem els complements que decidim i haurem de triar un nom pel Drac basant-nos en les propostes dels nens i les de tots nosaltres. Si teniu cap nom pensat feu-ho saber.
Fins aviat.

2 comentaris:

Iraida Llucià Bagüés ha dit...

Hola,
a més del curs de timbals aquest dissabte 23 farem els motllos del drac, per lo que, si voleu venir a ajudar, caldrà que us protegiu de cap a peus...perquè segur que ens embrutem!
Iraida

Iraida Llucià Bagüés ha dit...

Hola!
Avui hem estat posant la fibra de vidre als motllos. Des de casa se sentien els timbals! El dissabte que ve, què, juntem les dues parts del drac?
Iraida