dimarts, 29 de gener del 2008

Resum reunió 9/01/08 i fets posteriors

Hola a tots i totes:
Perdoneu el retard en la informació.
L’últim dia que ens vàrem reunir va ser el 9 de gener passat i us explicaré una mica el que es va parlar.
Vam acabar d’opinar sobre el disseny que més ens agradava dels 2 exposats al blog i dels comentaris rebuts i vam estar d’acord en que el disseny final havia de ser una barreja dels dos, la qual cosa transmetríem a la Iraida.
Vam comentar que hauríem d’establir uns dies per tal d’anar realitzant les feines de confecció del drac i vam deixar establerts 2 dies per tal que qui pugui vagi acostant-se a l’escola a col·laborar, encara que sigui uns estona. Aquests dies, en principi són els dimarts de 16.30 a 18.00 h. i els dissabtes de 10.30 a 12.30 h.
Ningú havia anat encara a mirar el tema de la roba, però vam discutir quina podria ser l’estructura més adequada del cos principal del drac i dels cossos de la cua. Sobretot vam parlar de com unir aquests cossos i de si els faríem de 2, de 3 ó de 5 nens, amb diferents opinions, parlant dels avantatges i inconvenients de cada opció. Al final vam acordar que el dissabte següent ens trobaríem a l’escola per provar de fer un cos de la cua amb un llençol i uns tubs circulars.
I així o vam fer, el dissabte 12/01/08 alguns de nosaltres ens vam veure i vam protegir amb plàstics el racó cedit per l’escola per muntar-hi La Cova del DRAC. Després, amb l’ajut d’alguns nens i nenes de l’extraescolar de patinatge que vam fer servir de models, vam muntar un cos de la cua amb un llençol, 2 cèrcols de plàstic i unes grapes. A partir d’aquí vam prendre mides i ja sabem, més o menys, el tamany de roba que necessitem per cada cos, així com el perímetre que han de fer el cèrcols fets en tub de rec.
El dissabte 19/01/08 ens vam tornar a veure i la Iraida va portar unes peces de porexpan que vam retallar a la mida adequada per tal de servir de base pel cap del drac. Emplaçant-nos al dissabte següent.
El passat 26/01/08 va haver-hi una gran assistència de col·laboradors i vam fer part del modelatge en fang de la base del cap del drac, col·locant-hi de moment 88 Kg. de fang, mentre la Iraida va fer una maqueta en miniatura del cap. Quan va ser l’hora de marxar vam cobrir el cap amb plàstics per tal que el fang no s’assequés, quedant pel proper dia en que farem un pas més.
Pares, mares, nens i nenes, animeu-vos a venir encara que només sigui una estona, que el que en resulti serà obra de tots.
Fins aviat!
La Cova del DRAC

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola cavernícoles, demà dissabte ens tornem a trobar. El Miquel ens portarà porexpan i podrem definir la forma del cap. La Laia Santacana té la maqueta del cap a casa seva i segur que li ha buscat un lloc ben acollidor (potser a la gàbia amb el hamster). Ara que ja li veiem la cara, ja se li pot anar buscant un nom...
Iraida